Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

HjemTjenester

Tjenester

Vi ser og tilfredsstiller våre kunders behov gjennom effektiv og profesjonell service som oppfyller krav til tid, pris og kvalitet. Vi utvikler våre tjenester og medarbeidere gjennom kontinuerlig kompetanseheving, og skaper trygghet og engasjement blant våre ansatte.

Areal

Vi utfører tegning av alle typer bygg, og digitaliserer samt beregner areal.

Arkitektur

Vi tar ansvar for prosjektet fra idé og tegning til ferdigstilling av bygg. I dette inngår detaljplanlegging gjennom alle faser av byggeprosessen.

Brannteknikk

Med en brannteknisk tilstandsvurdering på plass har du et godt grunnlag for å utføre den løpende jobben med brannvern og brannsikring.

Konstruksjonsteknikk

Vi tilbyr prosjektering og tegning av konstruksjoner i tre stål og betong i alt fra små private oppdrag til store nærings- og boligprosjekter. Vi jobber med valg av bæresystem og gode byggtekniske løsninger med fokus på kostnader og gjennomføring. 3D-moddelering hjelper oss å hensynta statiske og dynamiske belastninger, og gjør det mulig å sammenstille modeller opp mot andre fag. I tillegg jobber vi med byggteknisk rådgivning og uavhengig kontroll av konstruskjonsikkerhet, bygningsfysikk og våtrom.

Prosjektadministrasjon

Vi har lang erfaring og god kompetanse innen prosjekt-, bygge- og prosjekteringsledelse samt oppfølging av SHA på byggeplass.

Kontakt

Guro Bakke

HR-, Salgs- og markedsleder

468 85 057

Send e-post