Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Prosjektnavn Studentboliger Øvre Sund
Oppdragsgiver Veidekke Enteprenør AS
Periode Ikke oppgitt
Størrelse 5 750 kvm
Prosjektkostnad kr. 119 mill (ca)
Vår rolle Brannteknisk prosjektering

Prosjekter // Studentboliger Øvre Sund

Studentboliger Øvre Sund

Vårt firma har utarbeidet brannkonsept som underlag for rammesøknad og totalentrepriseunderlag samt oppfølging i byggefasen frem til ferdigattest.

Oppføring av boliger for 195 studenter på Øvre Sund i Drammen. Boligene bygges som passivhus med hovedkonstruksjon i massivtre. Vårt firma har utarbeidet brannkonsept som underlag for rammesøknad og totalentrepriseunderlag samt oppfølging i byggefasen frem til ferdigattest.

Bygg C og D prosjekteres etter risikoklasse 2 og 4. Brannklasse 2 for begge bygg. Tiltaksklasse 3. Tiltaket består av to boligblokker for studenter benevnt bygg C og D på Øvre Sund, Drammen.

Bygg C prosjekteres med 5 etasjer. Bygg D prosjekteres med 4 etasjer. Bygg C prosjekteres med boder, sykkelparkering og et hybelkollektiv i plan u. etasje samt to hybelkollektiv per etasje i plan 1. etasje – plan 4. etasje.

Bygg D prosjekteres med boder, felles vaskeri, sykkelparkering og vaktmesterkontor i plan 1. etasje samt en mix av hybelkollektiv, enkletter og parleiligheter i plan 2. etasje – plan 4. etasje.

Kontakt

Roy Korneliussen

Ingeniør Brannteknikk

404 04 563

Send e-post

Kontakt

Tore Bratvold

Ingeniør / cand.mag / Faglig leder Brannteknikk

404 04 565

Send e-post

Noen av våre kunder