HjemKarriereVi vokser og ønsker velkommen til fire nye medarbeidere

Vi vokser og ønsker velkommen til fire nye medarbeidere

Vi har nylig ansatt fire nye medarbeidere i Roar Jørgensen AS.

Vi styrker vår konstruksjonsavdeling med to nye konstruktører/ingeniører

Marius Aasheim er ferdig sivil ingeniør i konstruksjonsteknikk til sommeren fra NTNU i Trondheim og starter hos oss i begynnelsen av august.

Steinar Aldersjøen har sin bakgrunn innen ingeniørfaget med konstruksjonsteknikk som hovedfagområde og har i tillegg tatt vannkraft teknikk som tilvalgs-studie. Steinar har jobbet mange år i bygningsbransjen, herav de senere årene som prosjektleder hos S-bygg. Steinar starter hos oss nå i begynnelsen av mai.

Vi styrker i tillegg vår arkitekt- og prosjektavdeling med ytterligere to nye ansatte 

1.juni utvider vi vår Arkitektavdeling med en person til og får en ny kollega i Lars Magnus Walløe. Han har tidligere jobbet hos oss, men har de siste årene jobbet som Eiendomsutvikler i Tronrud Eiendom - før han nå er tilbake i Roar Jørgensen AS.

Even Bergstrøm starter også hos Roar Jørgensen AS 1.juni, hvor han skal jobbe som prosjektleder i vår prosjektavdeling. Even har lang erfaring med oppfølging og byggeledelse i Statens Vegvesen, samt han har jobbet som geomatikker med landmåling, mengdeberegninger og sluttdokumentasjon innenfor bygg og anlegg.

Vi har mange spennende prosjekter på gang og gleder oss til å få med Marius, Steinar, Lars Magnus og Even i vårt team. De bringer inn ytterligere erfaringer og kompetanse som gir oss en bredere og sterkere faglig kompetanse ut til våre prosjekter og kunder. Velkommen skal dere være!