Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

HjemAktueltRJ er ISO-sertifisert innenfor Miljøledelsessystem 14001:2015.

Roar Jørgensen AS er sertifisert i henhold til ISO 14001:2015 Ledelsessystem for miljø.

RJ er en kompetansebedrift hvor vi alltid har fokus på å ha oppdatert kompetanse på alle våre fagområder. Når vi nå også velger å bli ISO-sertifisert 14001:2015 Ledelsessystem for miljø - er det enda en bekreftelse på at vi jobber systematisk for å forbedre miljøprestasjonene våre i alle prosjekter og oppdrag, samt i vår egen virksomhet. Nå i mars 2022 ble RJ sertifisert med Ledelsessystemet for miljø 14001 av Nemko AS og deres Certification Department.

Siv. ingeniør Tore Klarstrõm i brannavdelingen har vært prosjektleder for ISO sertifiseringsarbeidet og fulgt opp alle avdelinger med beskrivelser og kvalitetssjekk av utførelse, helt frem til det ferdige resultatet med hovedrevisjon nå i mars 2022 hvor RJ fikk ISO-sertifikat for Miljøledelsessystem 14001:2015 forteller daglig leder John Dæhli.

Dette betyr at Roar Jørgensen AS (RJ)  har implementert og vedlikeholder et Miljøledelsessystem som tilfredstiller bestemmelser for miljøledelse og bærekraft både ut i oppdrag og prosjekter vi jobber med ute hos kunder og internt i Roar Jørgensen AS.

Som rådgivere er det viktig for oss og gi gode råd som bidrar til løsninger som er bærekraftige og bidrar til løsninger som reduserer miljøpåvirkningen i prosjektene vi arbeider i.

Med en sertifisering i miljøledelse har vi et godt verktøy i det systematiske forbedringsarbeidet med fokus på miljø og bærekraft i prosjekter.

RJ's miljøledelse er endel av og integrert i selskapets styringssystem som i 2020 ble sertifisert etter ISO 9001  Ledelsessystem for kvalitet. 

Vi i RJ jobber hver dag med å gjøre hverandre gode og for at vi skal være førstevalget for våre samarbeidspartnere i alle typer prosjekter.

Vårt motto er: DITT PROSJEKT - VÅR KOMPETANSE

 

 

 

 

 

 

Kontakt

John Dæhli

Daglig leder / Ingeniør

404 04 572

Send e-post

Prosjekt //

Multiconsult