HjemAktueltNæringssjef Harriet Slaaen i Ringerike kommune på besøk hos RJ denne uken.

Næringssjef Harriet Slaaen i Ringerike kommune på besøk hos RJ denne uken.

Det skjer mye i Ringerike kommune innenfor vårt fagområde nå og fremover. Da er det godt å ha en engasjert næringssjef i kommunen som ønsker å være med å tilrettelegge og bidra for næringslivet i Ringerike.

Fredag hadde vi hyggelig besøk av Næringssjef Harriet Slaaen i Ringerike kommune. Hun inviterte til samarbeid og dialog om det var noe hun og Ringerike kommune kunne bidra og hjelpe med innenfor vårt fagområde for å bidra og tilrettelegge for vekst.

Vi i RJ fortalte at vi ønsket oss en kommune som var fremoverlent og la til rette for vekst, etableringer og byggevirksomhet i vårt område. Det skjer mye i Ringerike og Hole fremover. Og med å være i forkant vil dette bidra til både arbeidsplasser og vekst i vårt distrikt.

Vi i RJ synes Ringerike kommune, ved Harriet Slaaen, som nå reiser rundt til lokale bedrifter for å informere om hva de kan hjelpe med og tilby av drahjelp om ønskelig ved større prosjekter - er utrolig bra og vi ser frem til å samarbeide mer med Harriet Slaaen og Ringerike kommune.