HjemAktueltVårt kvalitetssikringssystem sørger for kvalitet i alle ledd

Vårt kvalitetssikringssystem sørger for kvalitet i alle ledd

Vi har utviklet vårt eget kvalitetssikringssystem for å sikre effektivitet og kvalitet i alle ledd. Dette gir gode og trygge prosesser for våre kunder og for oss.

Vårt egenutviklede system for kvalitetssikring sikrer kvalitet i alle ledd, uansett prosjekt og fagområde. Systemet er tilpasset vår virksomhet samtidig som det oppfuller de krav til kvalitet, pålitelighet og nøyaktighet som offentlige myndigheter og oppdragsgivere forventer av våre tjenester. 

Vi jobber med prosjekt i varierende skala, og hvert enkelt prosjekt stiller ulike krav til oppfølging og styring i ulike faser. Vi vurderer behov ut fra hvert enkelt prosjekt, og følger opp kontinuerlig underveis i prosjektet. Slik sikrer vi de beste og mest effektive prosessene og resultatene for våre kunder. 

For å sikre kvalitetsnivået i ett prosjekt gjennomføres flere prosedyrer og kontroller av prosjektresultatene i ulike faser. Vårt mål er å effektivisere arbeidet, samt sikre kvalitet og uniformering på det som utarbeides. 

Om du har spørsmål til vårt kvalitetssikringssystem eller ønsker kontakt vedrørende et prosjekt, er du velkommen til å kontakte oss ved å bruke informasjonen til høyre. 

Ditt prosjekt - vår kompetanse

Kontakt

Guro Bakke

HR-, Salgs- og markedsleder

468 85 057

Send e-post