HjemAktuelt

Aktuelt

Trenger du en arkitekt eller interiørarkitekt til ditt prosjekt?

Vi har ledig kapasitet og kan hjelpe deg.

Trenger du en arkitekt eller interiørarkitekt til ditt prosjekt?

Vi har ledig kapasitet og kan hjelpe deg.

Vårt kvalitetssikringssystem sørger for kvalitet i alle ledd

Vi har utviklet vårt eget kvalitetssikringssystem for å sikre effektivitet og kvalitet i alle ledd. Dette gir gode og trygge prosesser for våre kunder og for oss.

Byggelånskontroll

Som byggelånskontrollør påtar vi oss ansvaret for å sikre at utbetalinger i prosjektet samsvarer med de verdier som er tilført byggeplassen.

Skypemøte

Nå kan vi også treffes via Skypemøte. Det er alltid en stor fordel å kunne se den man prater med og samtalen blir bedre og mer personlig. Med Skypemøte kan du prate med din rådgiver ansikt til ansikt der du er - bare du har nettforbindelse.

Vi fortsetter å satse i nye lokaler

Roar Jørgensen AS vokser og vi fortsetter å satse i nye lokaler i HM33 hvor det er plass til alle ansatte.

Torvbråten skole

Røyken kommune planlegger å erstatte eksisterende Torvbråten skole med et nybygg på samme tomt hvor eksisterende skole nå står. Skolen skal huse undervisningsrom fra 1. til 7. klasse med tilhørende spesialrom, flerbrukshall, SFO samt arbeidsplasser for lærere og administrativt personell. Utover dette er det programmert bibliotek og fellesareal.

Årets trebyggeri

Treteknisk og TreFokus vil i samarbeid med Byggeindustrien dele ut Årets trebyggeri i 2017 på Byggegallaen den 14. mars.

Gledeshuset i Hønefoss

Et nytt konsert-, kultur- og restauranthus i Hønefoss.